Cursussen Particuliere Bestuurders

Weinig bestuurservaring of toe aan een opfriscursus? Rijssenbeek Advocaten organiseert op regelmatig cursussen voor (particuliere) bestuurders van VvE’s. Op dit moment zijn er geen nieuwe cursussen voor particuliere bestuurders ingepland. Via onze nieuwsbrief wordt u hiervan op de hoogte gehouden, meld u dus snel aan!

Na deelname aan één van de cursusavonden komt u in de uitoefening van uw bestuurstaken beslagen ten ijs. Centraal staan de vergadering van eigenaars, taken en bevoegdheden van o.a. het bestuur, nietigheid en vernietigbaarheid van besluiten, de inhoud van aannemings- en onderhoudsovereenkomsten, en de eerste aanpak van overlast. De nadruk ligt op het bespreken van valkuilen en het geven van praktische tips. De cursus wordt gegeven in kleine groepen ten kantore van Rijssenbeek Advocaten.

Programma
18.15   ontvangst
18.30   deel I
19.20   pauze
19.30   deel II
20.20   vragen
20.30   afsluiting

Kosten
De kosten van deelname bedragen per persoon € 125,- (inclusief btw).

Aanmelden
Voor deelname aan één van deze cursussen kunt u zich per e-mail aanmelden bij Martina van Santen via academy@rijssenbeek.nl met uw gegevens, onder vermelding van de datum waarop u wilt deelnemen.

Locatie
Rijssenbeek Advocaten
Velperweg 35-1
6814 BE  ARNHEM

Bij vragen over de inhoud van de cursus kunt u contact opnemen Marianne Schippers-van de Weerdhof.