Incasso

Wij zijn specialist in het incasseren van VvE-bijdragen.

Rijssenbeek VvE Incasso werkt landelijk en op basis van “no cure, no pay”, waarbij de eventuele kosten zoveel mogelijk voor rekening van de debiteur blijven. Rijssenbeek Incasso incasseert (voorschot-)bijdragen, definitieve bijdragen en stookkosten. Wij onderscheiden ons door onze specialistische kennis en behandelen het gehele traject van sommatie tot en met executie. Onder de incassowerkzaamheden valt tevens het schriftelijk en mondeling verweer voeren bij de rechtbank en het traject van onderhandse verkoop of veiling van het appartementsrecht.

Onze ervaring is dat Rijssenbeek thuis is op dit vakgebied. Vorderingen worden snel en op een nette wijze geïncasseerd.

Door de korte lijnen die Rijssenbeek Incasso heeft met de advocaten en juristen van Rijssenbeek Advocaten, zijn ook complexere zaken in goede handen. Kenmerkend voor ons is de snelle doorlooptijd van de dossiers, de goede bereikbaarheid en de transparantie. Kortom, met een 97% score is uw vordering in goede handen bij Rijssenbeek Incasso.

Speciaal voor VvE’s hebben wij een incassoproduct en digitaal administratiesysteem ontwikkeld. Hiermee kunt u de stand van zaken in een dossier op elk gewenst moment bekijken.

Onze expert voor uw incasso

Bianca Klein Bleumink

Juridisch incassomedewerker

b.kleinbleumink@rijssenbeek.nl