Sanne Siebes, 7 november 2022

Geslaagde Rijssenbeek VvE dag voor VvE-beheerders en bestuurders

Op donderdag 3 november jl. heeft ons kantoor in het Spoorwegmuseum te Utrecht de Rijssenbeek VvE dag georganiseerd. Wij hebben op deze dag meer dan 300 professionele VvE-beheerders en particuliere bestuurders kunnen verwelkomen.

 

Een twintigtal advocaten en juristen van ons kantoor hebben door middel van een aantal korte cursussen de VvE-beheerders en bestuurders bijgepraat. Er zijn een zevental voor de VvE-praktijk interessante onderwerpen aan bod gekomen: Introductie appartementsrecht, Op- aanbouw en dakterrassen, Verzekeringen, Vergadering van Eigenaars, Bouw, Handhaving en overlast, Incasso, en Verduurzamen.

Rijssenbeek Advocaten dankt alle deelnemers voor hun actieve bijdrage. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag.

Ook de borrel na afloop van de cursussen was zeer gezellig. Erg prettig dat het weer mogelijk is elkaar fysiek te kunnen spreken.

De Rijssenbeek VvE dag gemist? Voor vragen over de genoemde onderwerpen kunt u ons altijd benaderen. Langskomen op locatie voor een inhoudelijke cursus of een gesprek met een VvE-beheerders doen onze advocaten en juristen ook graag. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Lees ook

Rijssenbeek VvE-dag 3 november 2022

Rijssenbeek Advocaten nodigt u van harte uit voor de Onderwijsdag op 3 november 2022, speciaal gericht op VvE-beheerders en (particuliere) bestuurders. Rijssenbeek...

Lees volledig bericht