Marnix Nijenhof, 27 januari 2023

Nieuw digitaal spreekuur voor VvE-beheerders

Nieuw digitaal spreekuur voor VvE-beheerders
Met ingang van 1 januari 2023 heeft Rijssenbeek Advocaten elke twee weken op vrijdagochtend een digitaal “inloopspreekuur” voor VvE-beheerders.

Dit spreekuur zal gehouden worden van 10:00 tot 11:00 uur en is bedoeld voor alle VvE-beheerders in Nederland. Op een laagdrempelige wijze kunt u dan vragen aan ons stellen.

Het spreekuur voor VvE-beheerders komt voort uit het succes van het digitale spreekuur voor particuliere bestuurders van VvE’s.

Met welke vragen kunt u terecht?
De gespecialiseerde advocaten en juristen van Rijssenbeek Advocaten zullen tijdens dit spreekuur helpen met vragen die u in uw alledaagse VvE-beheer-praktijk tegen komt. Denk daarbij aan: Hoe lang kunnen we nog digitaal vergaderen? Wat is het quorum? Hoe tellen blanco-stemmen? Hoe ga je als beheerder om met een bestuur dat in strijd met de splitsingsakte wil handelen of wat te doen met een “lastig” lid binnen de VvE?

Is uw vraag toch omvangrijker? Dan zorgen wij ervoor dat u bij de juiste advocaat of jurist terecht komt.

Hoe werkt het?
Het werkt eenvoudig:

Stap 1: u meldt zich aan per e-mail: info@rijssenbeek.nl onder vermelding van uw naam, de naam van uw VvE-beheerkantoor, wanneer u een afspraak wilt hebben, uw telefoonnummer en kort uw vraag.

Stap 2: u ontvangt per e-mail een weblink voor het online spreekuur, de datum en het tijdstip van uw afspraak.

Stap 3: u klikt op de datum en tijd van uw afspraak op de weblink.

Rijssenbeek Advocaten is al vele jaren de “huisadvocaat” voor veel VvE’s. Samen met ruim 80% van de VvE-beheerkantoren werken wij samen om de VvE’s van Nederland verder te helpen.

Lees ook

VvE’s kunnen (voorlopig) nog digitaal blijven vergaderen

De Tijdelijke wet COVID-19 Justitie en Veiligheid die het mogelijk maakt voor VvE’s om digitaal te vergaderen, is wederom verlengd. Dit keer tot 1 februari 2023.

Lees volledig bericht