Rijssenbeek VvE-dag 9 november 2023; uw mening telt!

Na een zeer geslaagde editie van afgelopen jaar zijn de voorbereidingen voor de Rijssenbeek VvE-dag 2023 inmiddels in volle gang. Deze vindt plaats op donderdag 9 november 2023.

De Rijssenbeek VvE-dag is bedoeld voor VvE-beheerders en bestuurders. Op deze dag verzorgen gespecialiseerde advocaten diverse workshops. Het programma is gericht op het vergroten en verdiepen van kennis en het geven van praktische tips voor de dagelijkse praktijk.

Waar wilt u graag meer over weten?  
Dat horen we graag van u! Laat ons weten over welke onderwerpen u meer zou willen weten. Op basis van uw reactie stellen wij een programma samen dat zoveel mogelijk aansluit bij uw dagelijkse praktijk.

Klik hier om uw voorkeuren achter te laten (de lijst is al voor u samengesteld met de mogelijkheid onderwerpen toe te voegen).

Wij zijn benieuwd naar uw reactie. Bij voorkeur horen wij graag voor dinsdag 23 mei a.s.

Het definitieve programma met informatie over de locatie, prijzen en tijden volgt in juni. Wij verheugen ons u weer te mogen ontvangen!

Lees ook

Warmtepomp vooralsnog nog niet per 2026 verplicht

Vanaf 1 januari 2026 worden eigenaars van grondgebonden woningen door een verscherpte eis in het Bouwbesluit verplicht om over te stappen naar een (hybride) warmte...

Lees volledig bericht