Rijssenbeek Academy voor particuliere bestuurders

Weinig bestuurservaring of juist toe aan een opfriscursus? Rijssenbeek Advocaten organiseert op dinsdag 23 april a.s. en dinsdag 4 juni a.s. opnieuw een cursus voor (particuliere) bestuurders van VvE’s.

Na deelname aan één van deze cursusavonden komt u in de uitoefening van uw bestuurstaken beslagen ten ijs. Centraal staan de vergadering van eigenaars, taken en bevoegdheden van o.a. het bestuur en de voorzitter van de vergadering, nietigheid en vernietigbaarheid van besluiten, aandachtspunten bij het sluiten van aannemings- en onderhoudsovereenkomsten, en de eerste aanpak van overlast. De nadruk ligt op het bespreken van valkuilen en het geven van praktische tips.

 

De cursus wordt gegeven in een kleine groep ten kantore van Rijssenbeek Advocaten. Meld u zich snel aan; er zijn slechts een beperkt aantal plekken!

Programma
18.15   ontvangst
18.30   deel I
19.20   pauze
19.30   deel II
20.20   vragen
20.30   afsluiting

Kosten
De kosten van deelname bedragen per persoon € 125,- (inclusief btw).

Aanmelden
Voor deelname aan één van deze workshops kunt u zich per e-mail aanmelden bij Martina van Santen via academy@rijssenbeek.nl met uw gegevens, onder vermelding van de datum waarop u aan de workshop wil deelnemen.

Locatie
Kantoor Rijssenbeek Advocaten
Velperweg 35-1
6814 BE  ARNHEM

Bij vragen over de inhoud van de cursus kunt u contact opnemen met Marianne Schippers-van de Weerdhof.

Lees ook

Rijssenbeek Academy voor particuliere bestuurders van VvE’s

Weinig bestuurservaring of toe aan een opfriscursus? Op dinsdag 12 december 2023 organiseert Rijssenbeek opnieuw een cursus voor (particuliere) bestuurders van VvE...

Lees volledig bericht