Rijssenbeek Advocaten, 24 juni 2022

Digitaal spreekuur voor VvE’s

Digitaal spreekuur
Sinds 1 januari 2022 houdt Rijssenbeek Advocaten wekelijks een digitaal “inloopspreekuur”. Het spreekuur vindt elke vrijdagochtend tussen 9:00 en 10:00 uur plaats en is uitsluitend bedoeld voor particuliere VvE-besturen van VvE’s die een juridisch abonnement (Overeenkomst Juridische Dienstverlening) bij Rijssenbeek Advocaten hebben. En daar wordt gretig gebruik van gemaakt.

Met welke vragen kunt u terecht?
De gespecialiseerde advocaten en juristen van Rijssenbeek Advocaten kunnen u tijdens dit spreekuur helpen met allerlei vragen die u dagelijks in uw VvE tegenkomt. Denk daarbij aan vragen als: Mogen we nog digitaal vergaderen nu de Corona-tijd achter de rug lijkt? Hoe ga je als bestuur om met een “lastig” lid binnen de VvE? Hoe tellen blanco-stemmen?
Is uw vraag toch omvangrijker? Dan zorgen wij ervoor dat u bij de juiste advocaat of jurist terecht komt en helpen wij u aan het juiste advies.

Hoe werkt het?
Gebruik maken van het digitale spreekuur is eenvoudig:
Stap 1: u meldt zich aan per e-mail: info@rijssenbeek.nl onder vermelding van uw naam, de naam van uw VvE, de datum van de vrijdag waarop u de afspraak wilt hebben, uw telefoonnummer en kort uw vraag.
Stap 2: u ontvangt per e-mail een weblink voor het online spreekuur, de datum en het tijdstip van uw afspraak.
Stap 3: u klikt op de datum en tijd van uw afspraak op de weblink en u heeft direct contact met een specialist.

Rijssenbeek Advocaten is de “huisadvocaat” voor veel VvE’s, zo zitten wij ook digitaal (bijna) bij u aan tafel.

Lees ook

Geluidsopnames binnen de VvE en AVG

Het komt voor dat de voorzitter van de vergadering van de VvE geluidsopnames wil maken tijdens de vergadering van eigenaars voor het uitschrijven van de notulen. W...

Lees volledig bericht