Anne Vermeulen-Jonkers, 5 januari 2021

Nieuw digitaal spreekuur

Nieuw digitaal spreekuur
Met ingang van het nieuwe jaar zal Rijssenbeek Advocaten elke week op vrijdagochtend een digitaal “inloopspreekuur” houden. Dit spreekuur zal gehouden worden van 09:00 tot 10:00 uur en is uitsluitend bedoeld voor particuliere VvE-besturen van VvE’s die een juridisch abonnement (Overeenkomst Juridische Dienstverlening) bij Rijssenbeek Advocaten hebben.

Met welke vragen kunt u terecht?
De gespecialiseerde advocaten en juristen van Rijssenbeek Advocaten kunnen u tijdens dit spreekuur helpen met vragen die u in de alledaagse VvE-praktijk tegen komt. Denk daarbij aan vragen als: Hoe vergaderen we in Corona-tijd? Wat is het quorum? Hoe tellen blanco-stemmen? Hoe ga je als bestuur om met een “lastig” lid binnen de VvE?

Is uw vraag toch omvangrijker? Dan zorgen wij ervoor dat u bij de juiste advocaat of jurist terecht komt.

Hoe werkt het?
Het werkt eenvoudig:
Stap 1: u meldt zich aan per e-mail: info@rijssenbeek.nl onder vermelding van uw naam, de naam van uw VvE, de datum van de vrijdag waarop u de afspraak wilt hebben, uw telefoonnummer en kort uw vraag.

Stap 2: u ontvangt per e-mail een weblink voor het online spreekuur, de datum en het tijdstip van uw afspraak.

Stap 3: u klikt op de datum en tijd van uw afspraak op de weblink.

Rijssenbeek Advocaten is al vele jaren de “huisadvocaat” voor veel VvE’s. Op deze manier zitten wij ook in deze tijden (bijna) bij u aan tafel.

Lees ook

VvE niet tevreden met de schoonmaak? Zeg niet zomaar op!

VvE niet tevreden met de schoonmaak? Zeg niet zomaar op! Het kan voorkomen dat de VvE de overeenkomst die zij met een schoonmaak- of glazenwassersbedrijf heeft, wi...

Lees volledig bericht