bank notes
Rijssenbeek Advocaten, 18 april 2019

Rijssenbeek Advocaten – Huurincasso

Verhuurders van onroerend goed streven natuurlijk naar zo min mogelijk huurachterstanden. Rijssenbeek Advocaten is dé specialist op het gebied van het incasseren van huurpenningen en servicekosten voor verhuurders van onroerend goed.

Wij werken landelijk , waarbij de proceskosten zoveel mogelijk op de huurder worden verhaald. U betaalt als verhuurder dus geen abonnementskosten, bureaukosten of sluitingskosten.

Rijssenbeek Advocaten heeft alle benodigde specialistische kennis van het huurrecht in huis. Wij behandelen voor verhuurders het gehele traject van sommatie tot en met executie van het vonnis. Bij oplopende huurachterstanden vorderen wij, indien verhuurder dit wenst, in een gerechtelijke procedure ook ontbinding van de huurovereenkomst. Een snelle doorlooptijd van de dossiers en goede bereikbaarheid kenmerken onze dienstverlening.

U kunt uw zaken simpel bij ons aanmelden via huurincasso@rijssenbeek.nl.
Uw zaak wordt binnen één werkdag door een van onze huurspecialisten in behandeling genomen.
Kortom, uw vordering is in goede handen bij Rijssenbeek Huurincasso!

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met mr. Marnix Nijenhof.

alternatieve energie elektriciteit energie
Lees ook

VvE’s let op: De gewijzigde Warmtewet treedt deels in werking op 1 juli 2019

De gewijzigde Warmtewet is op 3 juli 2018 aangenomen door de Eerste Kamer en de planning leek, dat deze wet op 1 januari 2020 in werking zou treden. Voor de bepali...

Lees volledig bericht