Rijssenbeek Advocaten, 10 november 2023

Geslaagde Rijssenbeek VvE-dag voor beheerders en bestuurders

Op donderdag 9 november jl. heeft ons kantoor in de Mariënhof te Amersfoort de Rijssenbeek VvE-dag georganiseerd. Die dag hebben wij 250 VvE-beheerders en particuliere bestuurders mogen verwelkomen.

Onze advocaten en juristen hebben in een zestal korte cursussen de VvE-beheerders en bestuurders bijgepraat. Daarbij is een groot aantal voor de VvE-praktijk interessante onderwerpen aan bod gekomen: bevoegdheden en aansprakelijkheden, verduurzaming (laadpalen en zonnepanelen), aansluiten op een warmtenet, actualiteiten wijziging akte van splitsing, vergadering en handhaving & overlast.

Mede dankzij de actieve bijdragen van de deelnemers kijken wij terug op een zeer geslaagde dag.

Ook de borrel na afloop van de cursussen was zeer gezellig; wij vonden het prettig om, onder het genot van een hapje en een drankje, de deelnemers ook persoonlijk te kunnen spreken.

Heeft u de Rijssenbeek-VvE dag gemist? Voor vragen over de inhoud van de cursussen kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor. Indien gewenst maken wij graag een afspraak bij u op kantoor. Tevens verzorgen wij met regelmaat inhoudelijke cursussen op locatie. Voor meer informatie hierover, bel ons op 026-443 42 49.

Lees ook

Aanbieding Compendium modelreglementen

Na de introductie van het nieuwe modelreglement in december 2017 heeft Rijssenbeek Advocaten opnieuw een Compendium uitgegeven. Hierin is een artikelsgewijze verge...

Lees volledig bericht